19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Curăţenie cu „jandarmul“ la spate, pe străzile Paşcaniului

curatenie de primavara

Daca nu sunt supravegheat, nu fac treaba buna! Asa lucreaza salariatii de la societatea de salubritate din Pascani. De cateva zile viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte ii tine din scurt pe cei aproape 50 de oameni, angajati ai societatii de curatenie, dar si beneficiarii legii 416. De exemplu astazi, 18 martie, pe strada Crinilor, viceprimarul, enervat la culme de cum angajatii matura si curata prin splare strazile, a inceput sa ia furtunul in mana si sa le arate muncitorilor cum se face treaba. Viceprimarul mai este surprins ca desi, au mai fost ceruti oameni, pentru ca nu fac fata curatenie de primavara, acestia nu stiu ce au de facut.

Edilul mai spune ca daca orasul nu va fi curatat de pietrisul dat pe strazi in iarna ce a trecut, pana la mijlocul lunii aprilie, muncitorii de la Eco Salubritate vor primi bani pe cat au muncit sau deloc. Vasile Axinte mai spune ca daca orasul nu va arata „luna” pana la finalul lunii mai,  isi va da demisia, insa inaintea lui vor pleca si altii.

A fost luat la rost si directorul Eduard Dumea de la societatea  Eco Salubritate Pascani, pentru ca nu-si instruieste muncitorii si pentru lipsa de organizare.

Urmatoarele strazi care vor fi spalate, maturate si curatate in aceasta saptamana sunt Garii de la intersectie cu Vatra, Dragos Voda cu Ceferistilor, Moldovei si Stefan cel Mare. Tonele de apa consumate pentru spalarea trotuarelor si strazilor din oras sunt luate din lacul Pestorul, iar masina imprumutata de la Agrocomplex, fara plata. ziarulorizont.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow