19.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Curățați șanțurile și canalele ca să nu vă fie inundate casele

- Advertisement -

Situaţie disperată pentru 3 oameni din Blăgeşti. La fiecare ploaie proprietarii cu case lângă o scurgere care traversează drumul se aşteaptă să fie inundaţi. Acest lucru se întâmplă pentru că lângă casă este o râpă foarte mare care colectează apa de pe versanţi iar tubul de cele mai multe ori se înfundă cu gunoaiele care le adună viitura de pe dealuri.

Păşcănenii au încercat să se apare de furia apei, întărind şi înălţând malurile şanţurilor dar deoarece nu reuşesc să desfunde scurgerea, unul dintre cei 3 bărbaţi, Rusu Marin, a venit astăzi la edilul Municipiului pentru a găsi o soluţie la problema cu care se confruntă la fiecare ploaie.

Primarul Dumitru Pantazi a direcţionat cererea spre şeful Gospodăriei Comunale, urmând ca în zilele următoare acesta împreună cu o echipa de lucru să meargă la faţa locului pentru a curăța scurgerea care traversează strada. De asemenea s-a cerut şi ajutorul Poliţiei Locale să facă cercetări pentru a se descoperi cine aruncă gunoaie în râpă care înfundă scurgerea.

Păşcăneanul spune că este în această situaţie de mai bine de 4 ani, în anul 2012 având nevoie chiar de intervenţia pompierilor pentru a scoate apa din curtea sa.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow