More

  Cuplurile de aur sărbătorite în cadru festiv – galerie foto

  Array

  Cuplurile de aur sărbătorite în cadru festiv, la Deleni

  Zi de sărbătoare pentru cetățenii dintr-o comună. Cuplurile de aur au fost invitate de administrația locală la o petrecere organziată în cinstea lor pentru a fi felicitate pentru căsătoria trainică ce o au. Nu au lipsit premiile, cina festivă și un program artistic.

  De Nașterea Maicii Domnului, 13 cupluri din comuna Deleni au îmbrăcat haine de sărbătoare și au mers la Conacul Polizu din localitate pentru a participa la cina festivă organziată în cinstea lor, de administrația locală. Evenimentul a debutat la ora 13.00 cu primirea invitaților, cu un program artistic susținut de Maria Șalaru, Ansamblul Corăgheasca din localitate, dar și de micuții de la grădinița din comună, Ansamblul ”Muguri de stejar”.

  Dumitru Prigoreanu, primarul comunei alături viceprimărița și consilieri locali au chemat cuplurile pe scenă pentru a fi felicitați cu șampanie, flori, diplome și un cadou în bani. De asemenea, și artista de muzică populară, Maria Șalaru, născută pe acele meleaguri a dăruit câte un CD cu muzica ei și o sticlă de vin, sărbătoriților.

  Apoi a urmat masa festivă, iar artiștii au invitat sărbătoriții la dans. Nu au lispit urările de bine și cântecul de “La mulți ani!”.

  Menționăm că această festivitate a devenit deja o tradiție pentru locuitorii comunei, prima manifestare de acest gen, prin care sunt felicitate și premiate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, fiind organizată pentru prima dată de Primăria din Deleni, în anul 2008.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI