20.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
20.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Cuplurile de aur de la Stolniceni premiate de administraţia locală

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Au rezistat 50 de ani împreună. Cu bune. Cu rele. Cu împliniri. Secretul? O bătrână povesteşte că ar fi înţelegerea între parteneri. Pentru că au petrecut o viaţă împreună, administraţia locală din Stolniceni Prăjescu a premiat cuplurile care au făcut în acest an nunta de aur cu şampanie şi prăjituri, diplomă şi un cadou în bani.

stolniceni prajescu 50 de ani cupluri

Moment festiv în această dimineaţă în Stolniceni Prăjescu. 11 cupluri care au împlinit 50 de ani de când s-au căsătorit au venit astăzi la Primăria din comună pentru a participa la aniversarea organizată de către administraţia locală în cinstea lor.

Ei au fost strigaţi de către edilul Costel Hugeanu iar bătrâneii au trecut iar prin emoţiile de acum câţiva ani când au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile. Este vorba despre familiile Axinte Petru, Carolea Gheorghe, Ciocoiu Costache, Cozma Gheorghe, Ignea Constantin, Miron Mihai, Motcu Gheorghe, Pleşca Dumitru, Sandu Gheorghe şi Verdeş Petru.

Această familie este una din cele premiate. Doamna spune că au resusit să treacă peste probleme şi necazuri şi că au avut încredere unul în altul. Ea îşi doreşte ca şi copiii sau nepoţii să ajungă să aniverseze aceşti ani.

Din anul 2008 se organizează asemenea aniversări la primăria din comună. Ele sunt premiate cu câte 250 de lei, diplomă, prăjituri şi şampanie.

Întâlnirea a ţinut câteva minute, timp în care s-au oferit diplome şi cuplurile au fost felicitate de către primarul Hugeanu, în timp ce ciocneau o cupa de şampanie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
20.4 ° C
21.1 °
19.5 °
87 %
1.6kmh
17 %
mar
28 °
mie
30 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI