21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

„Cupidon este ajutorul tău!”

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” organizează o activitate prin care elevii își pot exprima sentimentele de dragoste și apreciere pe care le au față de colegii lor, prin intermediul scrisorilor anonime.
Scopul activității este încurajarea elevilor să exprime ceea ce simt, dar și folosirea scrisorilor, metodă mai veche de comunicare, prin care se pot crea păreri mult mai profunde despre expeditor.
Având în vedere că se va păstra anonimatul,  adolescentii vor  putea să-și exprime sentimentele, lăsând timiditatea la o parte, iar cei care vor primi scrisori se vor bucura că sunt apreciați de persoane pe care, poate, nu le cunosc prea bine.
 Începând cu ziua de 11 februarie, elevii pot  depune scrisorile în urna de la parter (destinată părerilor acestora) menționând numele și clasa destinatarului, iar pe 14 februarie scrisorile vor fi expediate destinatarilor de către doi Cupidoni, o fată și un băiat.
„Ai sentimente pentru cineva și nu știi cum să ți le exprimi sau vrei să fii inedit și să îți surprinzi iubita/iubitul într-un mod cu totul și cu totul aparte? Îmbrățișează optimismul și participă la activitatea organizată de Consiliul Elevilor al Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” cu ocazia zilei de 14 februarie când dragostea are ultimul cuvânt de spus. Urna de la parter a liceului așteaptă să fie umplută cu scrisori adresate iubitei, iubitului, unui prieten pe care îl apreciați sau unei persoane pentru care aveți sentimente și nu ați avut ocazia sau curajul necesar să i le împărtășiți. Trebuie doar ca până la data de 13 februarie să scrieți aceste scrisori, cu numele și clasa destinatarului pe ele dar nu și al vostru pentru ca totul să fie mai enigmatic. Cupidon își va îndeplini sarcina iar mesajele vor ajunge la destinație, ca de la inimă la inimă!”.
ziarulorioznt.info

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...