More

  „Cupidon este ajutorul tău!”

  Array
  Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” organizează o activitate prin care elevii își pot exprima sentimentele de dragoste și apreciere pe care le au față de colegii lor, prin intermediul scrisorilor anonime.
  Scopul activității este încurajarea elevilor să exprime ceea ce simt, dar și folosirea scrisorilor, metodă mai veche de comunicare, prin care se pot crea păreri mult mai profunde despre expeditor.
  Având în vedere că se va păstra anonimatul,  adolescentii vor  putea să-și exprime sentimentele, lăsând timiditatea la o parte, iar cei care vor primi scrisori se vor bucura că sunt apreciați de persoane pe care, poate, nu le cunosc prea bine.
   Începând cu ziua de 11 februarie, elevii pot  depune scrisorile în urna de la parter (destinată părerilor acestora) menționând numele și clasa destinatarului, iar pe 14 februarie scrisorile vor fi expediate destinatarilor de către doi Cupidoni, o fată și un băiat.
  „Ai sentimente pentru cineva și nu știi cum să ți le exprimi sau vrei să fii inedit și să îți surprinzi iubita/iubitul într-un mod cu totul și cu totul aparte? Îmbrățișează optimismul și participă la activitatea organizată de Consiliul Elevilor al Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” cu ocazia zilei de 14 februarie când dragostea are ultimul cuvânt de spus. Urna de la parter a liceului așteaptă să fie umplută cu scrisori adresate iubitei, iubitului, unui prieten pe care îl apreciați sau unei persoane pentru care aveți sentimente și nu ați avut ocazia sau curajul necesar să i le împărtășiți. Trebuie doar ca până la data de 13 februarie să scrieți aceste scrisori, cu numele și clasa destinatarului pe ele dar nu și al vostru pentru ca totul să fie mai enigmatic. Cupidon își va îndeplini sarcina iar mesajele vor ajunge la destinație, ca de la inimă la inimă!”.
  ziarulorioznt.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI