23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Cupa “Puiu Braner”, la scrabble. Vezi câştigătorii

Iubitorii jocului de cuvinte şi-au arătat talentul la sfârşitul săptămânii trecute, la un concurs ce a avut loc la Primăria Paşcani. Zeci de sportivi au participat la cea de-a V-a ediţie a Cupei “Puiu Braner”, la scrabble. Locul I la juniori a fost câştigat de un jucător din Târgu-Frumos, iar la seniori, de un participant din localitatea Oneaga. Au fost oferite premii în bani, cupe, medalii şi diplome.

20 de concurenţi, dintre care 11 juniori, au participat duminică la o competiţie de scrabble, organizată de Asociaţia Pensionarilor “Făclia”, în parteneriat cu Primăria Paşcani. Startul jocului a fost dat de dimineaţă.
Organizatorii s-au bucurat că, de la an la an, vin tot mai mulţi copii, lucru ce demonstrează faptul că tinerii sunt atraşi din ce în ce mai mult de acest sport al minţii.

Au fost participanţi din mai multe localităţi precum Botoşani, Iaşi, Târgu-Frumos, Fălticeni, Moţca, Oneaga şi Paşcani. Locul I la juniori a fost câştigat de jucătorul Iustin Enea, iar la seniori de Vasile Mihalache.

 

Concursul a purtat numele unui mare rebusist născut la Paşcani, Puiu Braner. A devenit o tradiţiei că în fiecare an să fie organizată o astfel de competiţie în memoria celui care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai sportului minţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow