More

  Cupa “Puiu Braner”, la scrabble. Vezi câştigătorii

  Array

  Iubitorii jocului de cuvinte şi-au arătat talentul la sfârşitul săptămânii trecute, la un concurs ce a avut loc la Primăria Paşcani. Zeci de sportivi au participat la cea de-a V-a ediţie a Cupei “Puiu Braner”, la scrabble. Locul I la juniori a fost câştigat de un jucător din Târgu-Frumos, iar la seniori, de un participant din localitatea Oneaga. Au fost oferite premii în bani, cupe, medalii şi diplome.

  20 de concurenţi, dintre care 11 juniori, au participat duminică la o competiţie de scrabble, organizată de Asociaţia Pensionarilor “Făclia”, în parteneriat cu Primăria Paşcani. Startul jocului a fost dat de dimineaţă.
  Organizatorii s-au bucurat că, de la an la an, vin tot mai mulţi copii, lucru ce demonstrează faptul că tinerii sunt atraşi din ce în ce mai mult de acest sport al minţii.

  Au fost participanţi din mai multe localităţi precum Botoşani, Iaşi, Târgu-Frumos, Fălticeni, Moţca, Oneaga şi Paşcani. Locul I la juniori a fost câştigat de jucătorul Iustin Enea, iar la seniori de Vasile Mihalache.

   

  Concursul a purtat numele unui mare rebusist născut la Paşcani, Puiu Braner. A devenit o tradiţiei că în fiecare an să fie organizată o astfel de competiţie în memoria celui care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai sportului minţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet