More

  Cupa Presei la Pescuit si-a desemnat castigatorii

  Array

  Astazi, 25 mai a.c., a avut loc Cupa Presei la Pescuit. Jurnalistii s-au adunat de la prima ora a diminetii la iazul piscicol din Harmanesti, ce apartine unei firme pascanene.
  In total, 12 persoane s-au asezat cu undita pe malul iazului in asteptarea capturii celei mai marii. Concursul a tinut pana la ora 12:00, cand au fost desemnati castigatorii.

  Premiul I, cu o captura de 10,4 kg a fost castigat de Vasile Avramiuc, premiul II de Costel Miron cu 8 kg de peste, iar premiul III de Vasile Grosu, cu 6 kg. Astfel, castigatorii au primit cupe, diplome si medalii pentru cei mai buni pescari. De asemenea, jurnalistul, Cristian Menegon, s-a clasat pe locul 4, cu o captura de 5 kg.

  Cel mai mare peste prins in cadrul acestui concurs a fost un crap de 1.1 kg, prins de ocupantul locului II, Costel Miron.
  Mentionam ca pe 01 iunie a.c., de Ziua Copilului, elevii sunt asteptati la o noua competiei de pescuit, in aceeasi locatie, la „Cupa elevilor”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI