33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Cupa pensionarilor la pescuit si-a desemnat castigatorii. Urmeaza Cupa Presei si a elevilor

poza pescuit

A patra editie a “Cupei pensionarilor la pescuit”, s-a desfasurat sambata, 11 mai 2013, pe iazul din apropiere de Blagesti ce apartine societatii Adems SRL.

Astfel, 28 de pensionari au fost prezenti cu ustensilele necesare la primele ore ale diminetii pentru a participa la aceasta frumoasa competitie. Dupa aproximativ 4 ore de concurs s-au desemnat si castigatorii.

Prima pozitie a fost ocupata de Dumitru Hulubenco cu o captura totala de 8,5 kg, a doua pozitie a fost adjudecata de catre Neculai Verdeanu cu o captura de 7,6 kg, iar treapta a treia s-a clasat Ioan Barsan cu 6 kg de peste prins.

Castigatorii au fost raspaltiti cu unelte pentru pescuit, medalii si diplome, cu mentinuea ca primii 3 au dreptul de a participa si la urmatoarea competitie ce va avea loc pe 25 mai si este dedicata ziaristilor.

Dupa o consultare cu specialisti in materie, cu reprezentanti ai presei cat si cu impatimitii acestui sport s-a stabilit si urmatoarele competitii astfle: pe 25 mai va avea loc “Cupa presei la pescuit” iar pe 1 iunie in premiera, “Cupa Elevilor la pescuit”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow