More

  “Cupa Pașcaniului la șah” – nelegitimați: FOTO

  Array

  Competiţie importantă la Paşcani. “Cupa Pașcaniului la şah” a adunat zeci de pasionaţi ai jocul minţii, copii şi adulţi dornici să demonstreze că sunt cei mai bun şi îşi înving partenerul în doar câteva minute. Evenimentul are loc în sala de căsătorii de la Primărie, începând cu ora 10.30.

  Prima zi a fost dedicată pasionaţilor de şah, care practică jocul doar de plăcere fără a fi înmatriculaţi la vreun Club sportiv. După ore de concentrare şi sute de mutări cei mai buni şi-au adjudecat titlurile.

  La general locul I şi ”Cupa Pașcaniului la șah” a fost adjudecat de Florin Ioniţă. Acesta a primit din partea administraţiei locale diplomă, cupă dar şi premiu în bani în valoare de 250 lei. Pe locul II s-a clasat Beneamin Iancu, iar pe locul III David Iancu. Şi aceştia au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi 200, respectiv 150 lei.

  Toţi copii au fost entuziasmaţi de competiţie şi spun că vor mai participa. Cei care au câştigat numeroase premii până acum au putut să îşi mărească palmaresul cu încă o cupă.

  Reamintim că a doua etapă a “Cupei Pașcaniului la şah”, cea pentru legitimaţi va începe în această seară. Participanţi vor juca timp de două zile 7 runde pe categorii de vârstă.

  Câştigătorii pe categorii:

  Fete:I Bianca Bălan

   II Ecaterina Niţă

  U9:  I Cosmin Toma

  II Matias Cozan
  III Teodor Ursu

  U11 Fete:I Any Mary Berigoi

  II Nancy Iancu
  III Enya Alexa

  U11 Băieţi:I George Coteţ Chiperi

  II Eliazar Iancu
  III Gabriel Năstase

  S60:I Alexei Alexa

  II Dumitru Prisacaru

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI