More

  “Cupa Pașcaniului la șah” a fost câștigată de George Pavăl. Vezi clasamentul

  Array

  Cei mai buni sportivi ai jocului mintii, care au participat la Cupa Pascaniului la Sah, au fost premiati duminica de catre organizatori. Festivitatea a avut loc la Primaria Municipiului, dupa ce s-a terminat ultima runda de joc. Locul I in clasamentul general si cupa turnelui au fost castigate de George Paval, de la Clubul Sportiv “Sfinxul” din Iasi.

   

  Duminica, 9 iulie, a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor de la Cupa Pascaniului la Sah, editia a XI-a, in sediul Primariei Municipale. Dupa patru zile de sah, cei mai buni dintre pasionatii sportului mintii au fost recompensati. Cupa turneului a fost castigata de George Paval, legitimat la Clubul Sportiv “Sfinxul” din Iasi.
  A considerat competitia, drept una puternica, cu jucatori de masura. Din acest motiv, a promis ca va mai veni la Pascani, la concursurile viitoare.
  Locul II in clasamentul general a fost ocupat de Lucian Filip din Iasi, iar locul III de Matei Acsinte, din acelasi oras.
  In ceea ce privesc categoriile, la cea mai mare dintre ele, ELO/CIV 1601-1900, cel mai bun a fost Stefanel Pislariu, din Pascani, iar la categoria fete, Mirela Adriana Nita.
  Mentionam ca turneul s-a desfasurat in perioada 6-9 iulie, iar sistemul de joc a fost open elvetian sapte runde. Locul de desfasurare a fost in cadrul Primariei Pascani, iar arbitrul principal, Sebastian Volcinsche.
  Clasamentul il puteti vedea si pe site-ul bittv.info.

  Clasamentul general il puteti vedea aici.

  Categoria ELO/CIV 1601-1900
  1. Pislariu Stefanel Vasilica-Pascani
  2. Grigore Adrian-Iasi
  3. Morariu Adrian-Pascani
  ELO/CIV 1301 – 1600
  1. Morariu Daniel-Pascani
  2. Ienasoaie Rafael-Bacau
  3. Rangu Daniel-Pascani
  ELO/CIV 1002-1300
  1. Artene Maria-Iasi
  2. Bunghez Matei – Piatra Neamt
  3. Samoil Matei – Iasi
  ELO/CIV 1001
  1. Cozan Dorin – Cotnari
  2. Brinzei Valerica – Curtesti, judetul Botosani
  Categoria Fete – Nita Mirela Adriana – Pascani;
  Categoria S60 – Pacrita Virgil Aurelian – Iasi;
  Categoria U14
  1.Parlea Marius – Pascani;
  2.Rosanu Cosmin – Iasi;
  Categoria U12:
  1. Prisacaru Stefan – Iasi;
  2. Biviu Rares – Iasi;
  Categoria U10:
  1. Filip Andrei – Iasi;
  2. Caunic Rares – Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet