25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Cupa Pabo Sports la minifotbal

Afis PABOSPORTSTinerii din Pascani si nu numai sunt invitati in zilele urmatoare sa isi dovedeasca talentul la fotbal. In perioada 6 – 7 septembrie, iubitorii acestui sport sunt asteptati sa isi alcatuiasca cate o echipa si sa se inscrie intr-o competitie de minifotbal organizata de catre Pabo Sports.

Pe terenul sintetic situat in zona vale, sunt asteptate un numar de minim 18 formatii alcatuite din cinci jucatori plus un portar. Regulile sunt destul de simple: nu exista o limita de varsta sau cat de valoros este fiecare, fiecare echipa trebuie sa achite o taxa de participare de 60 de lei iar termenul limita de inscriere este pana pe data de 5 septembrie.

Competitia va incepe oficial vineri, de la orele 16:00 si va continua si sambata incepand cu orele 10:00, iar organizatorii au pregatit si premii pentru cei care se vor clasa pe primele trei locuri, constand in bani si ore gratuite la terenul cu iarba artificiala.

Potrivit managerului clubului Pabo Sports, Bogdan Pantazi, in debutul intrecerii sportive va avea loc un meci demonstrativ intre fostele glorii fotbalistice ale municipiului Pascani.

Pentru a consulta regulamentul detaliat al competitiei puteti accesa pagina de facebook a clubului Pabo Sports.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow