More

  Cupa municipiului Pascani la tenis de camp s-a incheiat. Iata castigatorii

  Array

  Dupa aproximativ doua saptamani de concurs, Cupa municipiului Pascani la tenis de camp a luat sfarsit. La aceasta competite au participat 57 de jucatori de toate varstele, competitia fiind impartita pe categorii de varsta si pe sexe. Dupa ce ieri, s-au desfasurat semifinalele, astazi 23 septembrie cei mai buni jucatori s-au intalnit in finala mare si cea mica.

   

  Finala la categoria 18 – 30 ani s-a disputat intre Bogdan Vladeanu si Lucian Verdes, primul citat si-a adjudecat rapid meciul cu scorul de 6-2 6-3. Am stat de vorba cu Bogdan Vladeanu, jucator ce a participat la o serie de competitii prin tara, dar care s-a retras din activitatea profesionista de cativa ani. Tanarul a laudat organizarea acestui concurs dar spune ca se putea si mai bine, mai ales daca ne gandim la suprafata de joc. El este cel ce a jucat in semi finale o partida ce a durat nici mai mult nici mai putin de doua zile, impotriva lui Alex Florea, si pe care a reusit sa o castige.

   

  Finala mare la categoria peste 50 ani s-a disputat intre Sorina Pantelimon si Mihai Tofan, cel dintai citat reusind sa isi adjudece primul loc.

   

  A urmat jocul la categoria celor peste 50 ani, unde spectacolul a fost asigurat de doi profesori, unul de fotbal si altul de arte martiale. Astfel, Ion Damian a jucat finala mica impotriva lui Ovidiu Covaci, unde antrenorul de la Clubul Long Ho s-a impus fara probleme.

  Festivitatea de premiera a fost tinuta de catre Mirela Ancuta, inspectorul pe probleme de sport de la Primaria Municipiului Pascani si Vasile Axinte, viceprimarul Pascaniului. Jucatorii au fost premiati cu diplome, cupe, mingi si echipament sportiv.

   

   

  Iata si clasamentele finale al Cupei municipiului Pascani la tenis de camp:

   

  La categoria fete : Locul I Nicoleta Boboc   Locul II Mirela Ancuta    Locul III Ana Maria Ancuta

   

  La categoria baieti 18 – 30 ani: Locul I Bogdan Vladeanu   Locul II Lucian Verdes   Locul III Radu Bogdan

   

  La categoria baieti 30 – 50 ani: Locul I Adrian Cornea   Locul II Silviu Ungureanu   Locul III Vlad Lang

   

  La categoria baieti peste 50 ani: Locul I Sorin Pantelimon   Locul II Mihai Tofan   Locul III Ovidiu Covaci

   

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  LA MULȚI ANI, TUTUROR FEMEILOR! Istoricul și semnificația zilei de 8 martie. Cum a apărut Ziua Internaţională a Femeii

  8 martie. Ziua internaţională a femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol...

  Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

  Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră.   Mesaje de 8 Martie...

  Vremea 8 – 21 martie 2021. De mâine seară iarna revine în forţă, ANM anunţă vreme rea în aproape toată ţara

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 - 21 martie 2021. Meteorologii anunţă o încălzire abia din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI