23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

“Cupa Municipiului Paşcani”, la atletism. Cei mai multi castigatori, de la Şcoala “Iordache Cantacuzino”

Zeci de elevi de la şcolile din Paşcani au participat la sfârşitul acestei săptămâni la evenimentul sportiv mult-aşteptat, “Cupa Municipiului Paşcani”, la atletism. Competiţia a început de dimineaţă pe stadionul municipal, cu prima proba şi anume, cea de rezistenţă. Apoi, a urmat viteză şi săritură în lungime de pe loc. Cei mai buni au primit medalii, cupe şi echipamente sportive.

60 de copiii din Paşcani şi-au demonstrat abilităţile sportive, sâmbătă, la “Cupa Municipiului Paşcani” la atletism. Şi-au făcut încălzirea de dimineaţă şi apoi au trecut prin cele trei probe, pregătite de organizatori: rezistenţă, viteză şi săritură în lungime.

Competiţia a fost destinată echipelor mixt ale şcolilor gimnaziale şi liceale pe patru categorii de vârstă, de la cei născuţi în 2006 şi chiar mai mici şi până peste 18 ani. Princhideii au fost primii la întrecere.

Câştigătoarea primei categorii – fete a fost Iustina Berbece, campioană naţională de la Şcoala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”. Premiul i-a fost înmânat chiar de profesorul care a îndrumat-o ani la rând, Mihai Vicovanu.
La băieţi, primul loc a fost ocupat de Darius Macovei, de la aceeaşi instituţie de învăţământ.

Şi pentru că şcoală nr. 3 a demonstrat de-a lungul timpului că pregăteşte mici atleţi de performanţă, la categoria a doua, copii născuţi între 2003-2005, cei mai buni au fost Aurora Coserariu şi Bogdan Davidoaia, elevii unităţii de învăţământ.

La categoria a III-a, primele locuri au fost ocupate de elevi de la Liceul Teoretic “Miron Costin” şi “Mihail Sadoveanu”: Alexandra Olariu şi Alexandru Florea.

Liceul Miron Costin a reuşit să mai obţină încă două locuri I, la categoria peste 18 ani, unde Teodor Ungureanu şi Andreea Tudorache au fost cei mai buni.

Câştigătorii au primit cupe, medalii şi echipamente sportive iar ceilalţi participanţi, diplome.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow