More

  “Cupa Municipiului Paşcani”, la atletism. Cei mai multi castigatori, de la Şcoala “Iordache Cantacuzino”

  Zeci de elevi de la şcolile din Paşcani au participat la sfârşitul acestei săptămâni la evenimentul sportiv mult-aşteptat, “Cupa Municipiului Paşcani”, la atletism. Competiţia a început de dimineaţă pe stadionul municipal, cu prima proba şi anume, cea de rezistenţă. Apoi, a urmat viteză şi săritură în lungime de pe loc. Cei mai buni au primit medalii, cupe şi echipamente sportive.

  60 de copiii din Paşcani şi-au demonstrat abilităţile sportive, sâmbătă, la “Cupa Municipiului Paşcani” la atletism. Şi-au făcut încălzirea de dimineaţă şi apoi au trecut prin cele trei probe, pregătite de organizatori: rezistenţă, viteză şi săritură în lungime.

  Competiţia a fost destinată echipelor mixt ale şcolilor gimnaziale şi liceale pe patru categorii de vârstă, de la cei născuţi în 2006 şi chiar mai mici şi până peste 18 ani. Princhideii au fost primii la întrecere.

  Câştigătoarea primei categorii – fete a fost Iustina Berbece, campioană naţională de la Şcoala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”. Premiul i-a fost înmânat chiar de profesorul care a îndrumat-o ani la rând, Mihai Vicovanu.
  La băieţi, primul loc a fost ocupat de Darius Macovei, de la aceeaşi instituţie de învăţământ.

  Şi pentru că şcoală nr. 3 a demonstrat de-a lungul timpului că pregăteşte mici atleţi de performanţă, la categoria a doua, copii născuţi între 2003-2005, cei mai buni au fost Aurora Coserariu şi Bogdan Davidoaia, elevii unităţii de învăţământ.

  La categoria a III-a, primele locuri au fost ocupate de elevi de la Liceul Teoretic “Miron Costin” şi “Mihail Sadoveanu”: Alexandra Olariu şi Alexandru Florea.

  Liceul Miron Costin a reuşit să mai obţină încă două locuri I, la categoria peste 18 ani, unde Teodor Ungureanu şi Andreea Tudorache au fost cei mai buni.

  Câştigătorii au primit cupe, medalii şi echipamente sportive iar ceilalţi participanţi, diplome.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet