More

  Cupa Mihail Sadoveanu la şah. 65 de participanţi, premii în bani pentru câştigători

  Array

  sah 2015

  S-a încheiat Cupa “Mihail Sadoveanu” la şah organizată de Bibliotecă Municipală Paşcani. La competiţia care avut loc la sfârşitul săptămânii trecute au participat 65 de iubitori ai sportului minţii pe trei categorii de vârstă.
  După două zile de concurs au fost desemnaţi şi câştigătorii. La categoria peste 18 ani locul întâi a fost câştigat de Toader Loluta, de profesie politist.
  La categoria 10- 18 ani pe primul loc s-au clasat fraţii David din Benianim Iancu iar la categoria sub 10 ani Răzvan Gabriel Olarasu.
  Concursul a fost supravegheat de trei şahişti experimentaţi din Paşcani. Este vorba despre arbitrii Vasile şi Mirela Nită precum şi de George Stepanschi.
  Menţionăm că participanţii la concurs au primit diplome iar câştigătorii premii în cupe şi bani. Este al nouălea an de când Biblioteca Municipală organizează acest concurs în cadrul Zilelor Mihail Sadoveanu, cu sprijinul administratiei locale. locale.

  Cupa ”Mihail Sadoveanu” – 2015
  Categoria sub 10 ani
  Locul 1 – Olărașu Răzvan Gabriel
  Locul 2 – Rangu Daniel
  Locul 3 – Niță Andrei Ioan

  Categoria 10 – 18 ani
  Locul 1 – Iancu Beniamin
  Locul 1 – Iancu David
  Locul 2 – Irimia Andrei

  Categoria peste 18 ani
  Locul 1 – Loluță Toader
  Locul 2 – Pîslariu Ștefănel
  Locul 3 – Brădățeanu Corneliu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI