17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Cupa Institutiilor la fotbal. Echipa ROMPAK pe locul I

In acest week-end, firmele din municipiul Pascani au participat la “Cupa Institutiilor” la fotbal, editia 2017. Competitia a avut loc pe stadionul municipal sambata si duminica, iar in ultima zi finala a fost disputata intre Rompak si Politie. Au fost date premii pentru primele locuri din clasament, cat si pentru cel mai bun portar si cel mai bun jucator.

In timpul sarbatorii Pascaniului, institutiile din municipiu au participat la o competitie de fotbal, organizata de Clubul Sportiv Municipal. Sambata si duminica, sapte firme, au jucat mai multe meciuri pe stadionul din oras.
Inca din prima zi, cele mai bune meciuri au fost facute de echipele de la Rompak si RAGCL, care au reusit sa marcheze cate 12 goluri.
Dupa doua zile de joc, a fost stabilit si clasamentul. Locul I a fost castigat de Rompak, locul II de Politia Municipiului, locul III de RAGCL, iar locul IV de Electroputere VFU.

 

S-au acordat si doua premii speciale, unul pentru cel mai bun portar lui Alexandru Grumazescu si celalalt pentru cel mai bun jucator, lui Bogdan Carabulea.

 
Mentionam ca institutiile care au jucat au fost: Posta, Rompak, Politia, Pompieri, RAGCL, VFU, Primaria Pascani.

Alte articole