More

  Cupa Federației la Oina, editia 2019, la Harlau

  În perioada 24-25 august,  Stadionul ,,Gheorghe Costache” din Hârlău a găzduit Cupa Federației la Oină ediția 2019,  masculin, seniori.  Competiția face parte din manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 120 de ani de la organizarea primului Campionat Național de Oină.
  Cupa Federației are o însemnătate aparte pentru că anul acesta s-a desfășurat  în leagănul părintelui sportului național, Spiru Haret, acesta fiind născut la Iași.

  La competiție au participat șase echipe: Stejarul Pârcovaci ,Frontieră Tomis Constanța, Straja București, Politehnică Cluj Napoca, Avântul Frasin și  Biruința Gherăești.

  Cupei Federației la Oină, ediţia 2019, a fost câștigată de Echipa Frontieră Tomis Constanța,  după ce a învins cu 23-16 formația Biruinţa Gherăieşti Neamţ.

  Câștigătorii au fost recompensați cu diplome, medalii, trofee și tricouri de campioni. Ceilalți participanți au primit diplome și tricouri pentru căpitanii de echipa.  La compeție au asistat  și patru profesori din Nepal,  care sunt prezenți în aceste zile în țară noastră pentru a învața oină.

  Menționăm că evenimentul a fost organizat de  Federația Română de Oină, în parteneriat cu  cu Ministerul Tineretului și Sportului, CS Stejarul Pârcovaci și Primăria și Consiliul Local Hârlău.

  Citeste si  Horoscopul saptamanii 25-31 mai 2020

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Casieria ApaVital din Târgu Frumos este închisă în perioada 26 mai – 8 iunie 2020

  ApaVital aduce la cunoştinţa utilizatorilor săi că, în perioada 26 ma - 8 iunie 2020 (inclusiv), casieria din Târgu Frumos, strada 22 Decembrie 1989, va fi...

  Sondaj IMAS: Scădere semnificativă pentru PNL

  Sondaj INSCOP: PNL 38%, PSD 25%. Pro România se apropie la un procent distanţă de Alianţa USR-PLUS. Sondajul INSCOP, realizat la comanda Pro România,...

  Zece întrebări și răspunsuri: Ce trebuie să știi despre noul mecanism pentru popririle electronice pe conturile bancare

  Odată ce va expira perioada de suspendare a popririlor bancare pentru datoriile fiscale, Fiscul va putea să reia această formă a executării silite. Mai...

  Opinii