4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Cupa „ Dan Sălceanu” la fotbal, ediţia I

Dan SalceanuEveniment fotbalistic inedit in municipiul Pascani. Pe data de 31 august, va avea loc Cupa “Dan Salceanu”, organizata in onoarea fostului fotbalist care a activat la Dinamo.

Reprezentantii Clubului Sportiv Municipal au tinut sa realizeze aceasta competitie, intre juniorii cu varste de 8 si 9 ani, pentru a recunoaste meritele celui mai celebru fotbalist pascanean.

Dan Salceanu si-a inceput cariera in sportul cu mingea rotunda la echipa CFR Pascani in anii ’60-’70, fiind luat de aici de Poli Iasi si in final ajungind sa joace pentru Dinamo Bucuresti. Dupa evenimentele din ’89, fotbalistul a plecat impreuna cu familia in Germania unde s-a stabilit si a obtinut cetatenia germana iar dupa mai bine de 10 ani a revenit in tara.

Acesta s-a declarat multumit de initiativa reprezentantilor clubului si a precizat ca mai exista pascaneni in cinstea carora pot fi organizate astfel de evenimente.

In prima editie a acestei cupe, se vor confrunta patru grupe de copii din Pascani si Targu Neamt. Primul meci va avea loc sambata la orele 09:30, intre CSM Pascani si CSS Targu Neamt, iar de la orele 10:30, CS Kosarom – CSS Pascani.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow