11.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Cupa „ Dan Sălceanu” la fotbal, ediţia I

Dan SalceanuEveniment fotbalistic inedit in municipiul Pascani. Pe data de 31 august, va avea loc Cupa “Dan Salceanu”, organizata in onoarea fostului fotbalist care a activat la Dinamo.

Reprezentantii Clubului Sportiv Municipal au tinut sa realizeze aceasta competitie, intre juniorii cu varste de 8 si 9 ani, pentru a recunoaste meritele celui mai celebru fotbalist pascanean.

Dan Salceanu si-a inceput cariera in sportul cu mingea rotunda la echipa CFR Pascani in anii ’60-’70, fiind luat de aici de Poli Iasi si in final ajungind sa joace pentru Dinamo Bucuresti. Dupa evenimentele din ’89, fotbalistul a plecat impreuna cu familia in Germania unde s-a stabilit si a obtinut cetatenia germana iar dupa mai bine de 10 ani a revenit in tara.

Acesta s-a declarat multumit de initiativa reprezentantilor clubului si a precizat ca mai exista pascaneni in cinstea carora pot fi organizate astfel de evenimente.

In prima editie a acestei cupe, se vor confrunta patru grupe de copii din Pascani si Targu Neamt. Primul meci va avea loc sambata la orele 09:30, intre CSM Pascani si CSS Targu Neamt, iar de la orele 10:30, CS Kosarom – CSS Pascani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI