More

  Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

  Array

  Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

  Dacă nu aveți program duminică dimineață, aveți o variantă de petrecere a timpul liber. Mai exact, la baza sportivă din Pașcani, are loc a V a ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal. Competiția este dedicată prichindeilor iar pe lista deja s-au înscris patru echipe din Iași,  Roman, Suceava și Pașcani. Sunt puse în joc și premii importante. Intrarea este liberă.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  O nouă ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal este programtă pentru această duminică, 3 septembrie, începând cu ora 09:00 pe stadionul din Pașcani. Intrarea este liberă la meciurile de fotbal jucate de echipele din oraș, Roman, Suceava și Iași.

  Jucătorii vor avea vârste de 11 – 12 ani iar la finalul competițiilor cei mai buni vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și echipamente sportive. Se vor premia – cel mai bun jucător al turneului, portar și golghetăr pe lângă campioana evenimentului.

  Evenimentul poartă numele marelui jucător de fotbal Dan Sălceanu născut la Pașcani, care a fost coleg de echipa cu mari glorii ale fotbalului ca Ilie Datcu, Cornel  Dinu, Mircea Lucescu, Ion Pârcălab. De asemenea a devenit triplu campion national la fotbal și are mai multe meciuri jucate la echipa națională a României. Este și cetățean de onoare a Municipiului Pașcani.

  Întrebat ce amintiri îi vin acum în minte legate de marile meciuri în care a jucat, pășcăneanul a povestit un moment când i-a fost mai greu. Vizibil emoționat, Dan Sălceanu și-a amintit de clipa când a avut piciorul în gips însă s-a ambiționat și a intrat pe teren.

  Povestea de viață și tot parcursul din fotbal le puteți vizona în cadrul interviului acordat pentru BIT TV la emisiunea Jos pălăria.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet