11.2 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

Cupa Dan Sălceanu la fotbal, duminică. Intrarea este liberă

Dacă nu aveți program duminică dimineață, aveți o variantă de petrecere a timpul liber. Mai exact, la baza sportivă din Pașcani, are loc a V a ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal. Competiția este dedicată prichindeilor iar pe lista deja s-au înscris patru echipe din Iași,  Roman, Suceava și Pașcani. Sunt puse în joc și premii importante. Intrarea este liberă.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

O nouă ediție a evenimentului sportiv Cupa Dan Sălceanu la fotbal este programtă pentru această duminică, 3 septembrie, începând cu ora 09:00 pe stadionul din Pașcani. Intrarea este liberă la meciurile de fotbal jucate de echipele din oraș, Roman, Suceava și Iași.

Jucătorii vor avea vârste de 11 – 12 ani iar la finalul competițiilor cei mai buni vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și echipamente sportive. Se vor premia – cel mai bun jucător al turneului, portar și golghetăr pe lângă campioana evenimentului.

Evenimentul poartă numele marelui jucător de fotbal Dan Sălceanu născut la Pașcani, care a fost coleg de echipa cu mari glorii ale fotbalului ca Ilie Datcu, Cornel  Dinu, Mircea Lucescu, Ion Pârcălab. De asemenea a devenit triplu campion national la fotbal și are mai multe meciuri jucate la echipa națională a României. Este și cetățean de onoare a Municipiului Pașcani.

Întrebat ce amintiri îi vin acum în minte legate de marile meciuri în care a jucat, pășcăneanul a povestit un moment când i-a fost mai greu. Vizibil emoționat, Dan Sălceanu și-a amintit de clipa când a avut piciorul în gips însă s-a ambiționat și a intrat pe teren.

Povestea de viață și tot parcursul din fotbal le puteți vizona în cadrul interviului acordat pentru BIT TV la emisiunea Jos pălăria.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Urșii polari ar putea dispărea până la sfârșitul acestui secol, din cauza încălzirii globale

După cum se știe, gheața arctică a scăzut constant în ultimii ani, de când s-a început monitorizarea...

Când se schimbă ora? Ora de iarnă este considerată cea standard

Este tot mai întuneric zilele aceastea și nu numai din cauza vremii. Am trecut deja de echinocțiul...

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI