More

  Cupa 1 iunie la Qwan Ki Do – VIDEO

  Array

  Cupa 1 iunie la Qwan Ki Do

  Sportivii de la Qwan Ki Do au fost sărbătoriți. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Clubul a organizat o activitatea sportivă, iar cei mai buni au fost premiați, cu daruri consistente.  O sută de premii au fost date, cu finanțare de la Consiliul Local în urma unui proiect depus.

  În data de 04 iunie, începând cu ora 11.00 – la sala de sport de la Stadionul Municipal Paşcani, Clubul Sportiv LONG HO Paşcani a fost organizata Cupa „1 IUNIE” la Qwan Ki DO – copii şi juniori. Evenimentul s-a adresat celor o sută de sportivi înscriși la Club, ce au vârste cuprinse între 5 și 17 ani.

  La finalul evenimentului, juniorii și copii de la Clubul Long Ho din Pașcani și Iași au primit premii ce au constat în echipamente sportive, cupe, diplome, in functie de locul obtinut in urma probei tehnice.

  Adrian Zămosteanu spune cu regret că Municipiul care are atâția sportivi din Qwan Ki Do nu a reușit să organizeze un eveniment de amploare pentru toți practicanții acestui sport. El spera ca evenimentul să devină o tradiție și de la an la an să se extindă.

  Competiţia a avut ca scop verificarea nivelului tehnic şi fizic al sportivilor clubului. Ea a fost finanțată de la bugetul local cu suma de 6 mii de lei, conform HCL nr. 71 din 12.04.2016 privind aprobarea finanţării nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Paşcani a proiectelor finanţate pentru susţinerea unor activităţi non-profit de interes local, pentru anul 2016 – domeniile tineret, sport, cultură, a fost aprobat la finanţare şi proiectul – „Pregătirea şi creşterea performanţelor sportive – 2016”.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI