23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Cupa “1 decembrie” la tenis de masa. Vezi cine a castigat

 Zeci de iubitori de miscare au participat la sfarsitul saptamanii la o competitie sportiva. Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, mai multe institutii din Pascani au organizat Cupa “1 Decembrie” la tenis de masa. Timp de mai multe ore, sportivi cu varste cuprinse intre 10 si 65 de ani si-au aratat indemanarea pentru a da pase dificile adversarilor si a obtine titlul mult dorit.

 

70 de pascaneni au participat la Cupa “1 Decembrie” la tenis de masa, ce a avut loc sambata, in sala de sport din fata Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Copii de la varsta de 10 ani si adulti de pana la 65 de ani s-au inscris pentru a participa la competitia sportiva, in cele noua categorii  pentru fete si baieti.

 

Jocul s-a desfasurat pe parcursul a mai multor ore, timp in care,  iubitorii de miscare si-au aratat indemnarea si reflexele rapide pentru a pasa mingea adversarilor.

 

Unul dintre organizatorii evenimentului s-a declarat multumit de faptul ca tot mai multi pascaneni, de toate varstele, isi arata interesul pentru astfel de competitii. Cei mai buni au primit diplome si cupe, dar si premii in bani. 

Mentionam ca evenimentul a fost organizat de primaria orasului, Clubul Sportiv Municipal, Clubul Copiilor si Colegiul National “Mihail Sadoveanu”. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow