More

  Cupa “1 decembrie” la tenis de masa. Vezi cine a castigat

   Zeci de iubitori de miscare au participat la sfarsitul saptamanii la o competitie sportiva. Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, mai multe institutii din Pascani au organizat Cupa “1 Decembrie” la tenis de masa. Timp de mai multe ore, sportivi cu varste cuprinse intre 10 si 65 de ani si-au aratat indemanarea pentru a da pase dificile adversarilor si a obtine titlul mult dorit.

   

  70 de pascaneni au participat la Cupa “1 Decembrie” la tenis de masa, ce a avut loc sambata, in sala de sport din fata Colegiului “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Copii de la varsta de 10 ani si adulti de pana la 65 de ani s-au inscris pentru a participa la competitia sportiva, in cele noua categorii  pentru fete si baieti.

   

  Jocul s-a desfasurat pe parcursul a mai multor ore, timp in care,  iubitorii de miscare si-au aratat indemnarea si reflexele rapide pentru a pasa mingea adversarilor.

   

  Unul dintre organizatorii evenimentului s-a declarat multumit de faptul ca tot mai multi pascaneni, de toate varstele, isi arata interesul pentru astfel de competitii. Cei mai buni au primit diplome si cupe, dar si premii in bani. 

  Mentionam ca evenimentul a fost organizat de primaria orasului, Clubul Sportiv Municipal, Clubul Copiilor si Colegiul National “Mihail Sadoveanu”. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet