More

  Cumpărături pentru şcoală. Un ghiozdan complet depăşeşte 200 de lei

  Array

  Părinţii sunt în această perioada prinşi de febra cumpărăturilor. În mai puţin de o săptămâna de zile începe şcoală şi acum este momentul în care se cumpără rechizitele, încălţămintea şi îmbrăcămintea. De exemplu, preţul unui ghiozdan complet echipat depăşeşte suma de 2 sute de lei, cei drept şi în funcţie de personajele preferate a celor mici.

  cumparaturi
  Caiete, creioane colorate, blocuri de desen, uniformă, ghiozdan şi multe altele. Lista celor necesare e destul de mare, la fel şi gama de rechizite din magazine. Părinţii sunt deja în febra cumpărăturilor pentru noul an şcolar, mai ales că în câteva zile va suna din nou clopoţelul.

  Bugetul cumpărăturilor pentru pregătirea elevilor de şcoală depăşeşte câteva sute de lei, de la un ghiozdan complet utilat până la uniformă, încălţări şi alte accesorii.
  Această femeie are trei copii. Astăzi, fiind sărbătoare a ieşit la cumpărături pentru ultimele pregătiri. – vezi în cadrul ştirilor INFOBIT.

  Şi acest prichindel este pregătit şi nerăbdător să înceapă şcoală. Darius are ghiozdanul echipat iar astăzi, în magazin, se uită după un puzzle.

  cumparaturi la librarie

  Comercianţii spun că printre cele mai bine vândute produse sunt caietele şi articolele cu personaje din desene animate sau filme. Dar la mare căutare sunt şi produsele de calitate, iar un ghiozdan pregătit de şcoală cu toate necesare depăşeşte suma de 200 lei.

  La una dintre cele mai vechi librării din oraş găsiţi produse de calitate la preţ foarte bun. De exemplu, preţul caietelor începe de la câţiva bani, la fel şi la pixuri sau creioane.

  Amintim că în acest an şcoală începe luni, 14 septembrie. Potrivit noii structuri, anul şcolar 2015-2016 va avea 36 de săptămâni de cursuri, vacanţă de iarnă va avea 2 săptămâni, vacanţă dintre cele două semestre: 1 săptămâna, vacanţă de primăvară – 1 săptămâna , iar vacanţă de vara 2016, cu o săptămâna mai mică decât cea de acum.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Compania lui Elon Musk va realiza modulul lunar pe care NASA îl va folosi să repună un om pe Lună în 2024

  NASA a ales compania lui Elon Musk, SpaceX, pentru realizarea modulului lunar cu ajutorul căruia agenţia spaţială americană intenţionează să repună un om pe Lună în acest deceniu, începând cu anul 2024, în cadrul programului Artemis. //

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar

  Ministrul Educației: După ce se va încheia pandemia vom continua cu predarea online unde e potrivit. Se va include în contractul școlar. //

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie

  Evenimentele culturale cu public ar putea începe de la 1 iunie. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet