27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Bucuria micutilor este dubla, odata pentru crearea acestor obiecte si a doua oara pentru faptul ca ele sunt puse la vanzare, iar munca lor poate aduce banuti. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei.

Copilasii au lucrat cu migala si daruire aproape o zi intreaga pentru aceste cosuri din hartie, infrumusetate cu tot felul de ornamente, dar si cu oua colorate.

La vanzare era circa 30 de produse, dar aproape jumatate din ele au fost cumparate in primele zile de la publicarea anuntului pe retelele de socializare. Din banii stransi, se vor cumpara lucruri necesare in centru.

Activitatea de confectionare a cosurilor pascale face parte dintr-un proiect cu fonduri norvegiene, in care se afla asociatia si care se deruleaza pe parcursul a trei ani, cu scopul de a-i ajuta pe copiii din medii defavorizate.

In prezent, in centru sunt 22 de copilasi care participa la diferite activitati recreative, isi fac temele sau se pregatesc la anumite materii. In functie de programul zilei, ei primesc si un pachetel cu mancare.

Cei care vor sa sprijine copiii de la Asociatia Lumina si Dar pot alege un cos de pe pagina de Facebook si il puteti cumpara direct de la sediul de pe adresa Aurora, nr. 12, Pașcani sau sunand la numarul de telefon 0784.172.692.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow