24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Cum vor păşcănenii să fie cheltuiţi banii publici în acest an. Dezbaterea publica, pe 22 ianuarie

credius.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
answear.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

 

Administraţia din Paşcani a stabilit data când urmează să aibă loc dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget şi a listei de investiţii. Întâlnirea cu cetăţenii ar urma să aibă loc la sediul Primăriei, în ziua de vineri 22 ianuarie, de la ora 12.00. Până acum nu a fost înregistrată nici o propunere sau cerere din partea cetăţenilor. Totuşi păşcănenii intervievaţi de reporterii BIT TV au avut câteva sugestii importante pentru aleşii locali. Unii au cerut suplimentarea măsurilor de siguranţă pe străzile municipiului şi rezolvarea problemelor cu iluminatul stradal, mai ales în cartiere.
Alţii cred că prioritare ar trebui să fie investiţiile pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copiii, noul sediu al bibliotecii, şcolile şi spitalele.
Sunt şi păşcăneni care vor să fie amenajate şi drumurile secundare, nu doar cele principale în timp ce alţii sunt mulţumiţi de investiţiile realizate în ultimii ani de zile.
Problema câinilor comunitari rămâne o prioritate pe agenda cetăţenilor în timp ce şoferii vor mai multe parcări şi intersecţii semaforizate.
Un alt cetăţean a sunat la redacţie şi a solicitat că strazile Brateş, 22 decembrie şi Victoriei să fie incluse pe lista de investiţii.
Subiectul este dezbătut şi pe retelele de socializare. Unii cetăţeni cred că Pascaniul are nevoie de un obor pentru vânzarea animalelor, alţii spun că prioritare ar trebui să fie investiţiile în reţelele de apă şi canalizare.
Reprezentanţii administraţiei locale au dat de înţeles că vor analiza propunerile cetăţenilor dar până acum au ţinut cont de foarte puţine dintre ele. Sperantele lor se indreapta şi spre consilierii locali, cei care pot prelua şi susţine astfel de propuneri. Şedinţa pentru votarea proiectului de buget şi a listei de investiţii este programată pe data de 4 februarie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI