More

  Cum vor fi împărţite noile autorizaţii taxi la Paşcani

  Array

  Primăria Paşcani se pregăteşte să suplimenteze numărul de taxiuri din Municipiu. Asta după ce Consiliu Local a aprobat suplimentarea numărului de autorizaţii de la 104 la 115.
  Administraţia locală a publicat condiţiile şi lista de aşteptare. Solicitanţii, pentru a intra în legalitate, sunt în număr de 16, printre care se află societăţi dar şi persoane fizice.

  Data limita pentru înscrierea în procedura de atribuire a celor 15 autorizaţii taxi este de 15 septembrie la ora 16.00, iar două zile mai târziu v fi demarată procedura de atribuire a autorizaţiilor.

  Printre criteriile de departajare se află şi vechime autoturismului, volumul portbagajului şi dacă are instalaţie pentru aer condiţionat, gradul de protecti al pasagerilor este un alt criteriu important care se punctează până la 8 puncte dacă autoturismul are peste 6 airbaguri.

  Menţionăm că proiectul privind creşterea numărului de autorizaţii pentru taxiurile din Municipiu a fost dezbătut şi votat de consilierii locali în cadrul şedinţei de la sfarsitul lunii iunie, la cererea unor interprinzatori.

  lista taxi

  conditii 1

  conditii 2

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI