10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Cum vor fi cheltuiți banii pășcănenilor în acest an

- Advertisement -

Daca aveti idei sau vreti sa fie realizata o anumita investitie pe strada sau cartierul tau, acum este momentul sa actionezi. Pascanenii sunt invitati sa participe cu propuneri la modul de cheltuire a banilor publici in acest an.

Primaria Pascani a publicat proiectul de buget si lista de investitii pentru anul 2014. Documentul poate fi gasit pe site-ul institutiei, chiar daca la capitolul venituri de la bugetul de stat mai sunt asteptate o serie de clarificari. Conform documentului, veniturile prognozate in acest an sunt de cca 62 mil de lei, mai mari decat anul trecut. In mod surprinzator, in acest an cheltuielile prognozate la cca 65,3 mil de lei vor depasi veniturile, tocmai pentru ca sunt planificate investitii importante.

Administratia locala sustine ca bugetul alocat in acest an pentru investitii este de 5,7 mil de lei la care se va adauga si un imprumut de cca 2 mil de lei care urmeaza sa fie contractat de la CEC. Banii vor fi folositi pentru asfaltarea unor strazi, dar si pentru reabilitarea Esplanadei si a scarilor mari si cele mici prin intermediul PID.

Mentionam ca dezbaterea publica a bugetului este planificata pentru data de 20 ianuarie urmand ca in prima parte a lunii februarie sa fie supus aprobarii Consiliului Local. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow