1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Cum va fi vremea la Iași în perioada 6-11 decembrie 2021

Astăzi, 6 decembrie 2021, vremea la Iași va fi închisă, în timp ce valorile din termometre se vor situa între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla în continuare slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Marți, 7 decembrie 2021, vremea se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații se vor menține ridicate.

Miercuri, 8 decembrie 2021, vremea la Iași se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de doar 1 grad Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla cu putere. Spre seară, pot apărea rafale de vânt, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai reduse față de zilele precedente.

Joi, 9 decembrie 2021, vremea va fi mai mult închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține scăzute.

Vineri, 10 decembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 3 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Vremea a fost închisă și în aceeași perioadă a anului trecut, când au fost semnalate precipitații. Șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară pot apărea averse izolate, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, vremea se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 6 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Duminică, 12 decembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, iar vântul va sufla slab până la moderat. Șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente.

sursa Știrea de Iași 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...