-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Cum va fi vremea la Iași în perioada 15-21 noiembrie 2021

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru această săptămână. În tot acest timp, vremea va fi în general închisă.

Astăzi, 15 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Marți, 16 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în continuare închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de ziua precedentă. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de ridicate.

Miercuri, 17 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute față de zilele precedente.

Joi, 18 noiembrie 2021, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Spre seară pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Vineri, 19 noiembrie 2021, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla cu putere, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea se va menține închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute.Spre seară, vremea va fi în general închisă, vântul va continua să sufle moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse.

Duminică, 21 noiembrie 2021, vremea la Iași se va menține închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 5 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații se vor menține destul de scăzute. Și spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, fără șanse ridicate de precipitații.

sursa Știrea de Iași 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow