More

  Cum va fi VREMEA în mai, iunie și iulie. PROGNOZA METEO PE TREI LUNI

  Array

  Lunile mai, iunie şi iulie din acest an vor fi mai călduroase şi mai uscate decât în mod normal, potrivit unei estimări sezoniere realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF).

  Potrivit meteorologilor, în lunile mai, iunie şi iulie, în sud estul Europei vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit și vor predomina intervalele cu presiunea atmosferică ridicată, ceea ce înseamnă o vreme mai uscată şi temperaturi peste cele normale.

  MAI 2014

  Temperaturile medii lunare se vor situa in general in limite apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta in general valori apropiate de mediile climatologice, iar in vestul, centrul si estul tarii acestea pot inregistra o tendinta spre excedent.

  IUNIE 2014

  Regimul termic va fi in general apropiat de normalul climatologic in cea mai mare parte a regiunilor, exceptand sud-estul, vestul si local in sudul tarii unde valorile termice se pot situa peste cele normale.

  Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de medii le lunare in centrul si nordul tarii, iar in restul teritoriului acestea se vor situa in general sub valorile normale.

  IULIE 2014

  Temperatura aerului va prezenta valori peste mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor, iar in centrul si nordul teritoriului acestea vor fi apropiate de normal.

  Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa sub normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului.
  Sursa Jurnalul National

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp