4 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Cum va fi vremea în Iași pentru perioada 20 – 26 septembrie 2021

Perioadă cu vreme închisă în a doua parte a lunii septembrie, în județul Iași. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru această săptămână, o perioadă în care ieșenii vor avea parte de valori scăzute în termometre. Conform meteorologilor, în cursul săptămânii, vremea se va menține închisă, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute, iar vântul va sufla în rafale în această perioadă.

Luni, 20 septembrie 2021, vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, iar vântul va continua să sufle slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Marți, 21 septembrie 2021, vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vântul va sufla în continuare în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse în continuare.

Miercuri, 22 septembrie 2021, vremea în Iași va fi destul de închisă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute în continuare.

Joi, 23 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 9 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Vremea va fi închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vineri, 24 septembrie 2021, la Iași vremea va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 15 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, vremea va fi în continuare închisă, cu șanse scăzute de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, vremea va fi ceva mai plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 12 grade Celsius și o maximă de 20 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi reduse. Vremea va fi ceva mai închisă spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de reduse.

Duminică, 26 septembrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 10 grade Celsius și o maximă de 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla în rafale, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Sursa Știrea de Iași 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Câți români încă mai au WC-ul în curte. Țara ar putea scăpa de toaletele din spatele casei în 10 ani

Toaletele din spatele casei încă sunt ”la modă” în România, cu toate că nu e un subiect...

Există smântâna de post! Rețeta cu ingrediente 100% naturale

Smântâna merge de minune la tot felul de preparate culinare, dar ce ne facem când suntem în...

Pâinea s-ar putea scumpi cu până la 15%. Avertismentul producătorilor români

Pâinea care ajunge pe mesele românilor ar putea fi mai scumpă în perioada următoare cu până la...

INS: Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent. Cum este distribuită sărăcia în țară

Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent, dublu față de țările dezvoltate din Europa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI