3.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Cum va fi vremea în Iași în perioada 11-17 octombrie 2021

Astăzi, 11 octombrie 2021, vremea la Iași va fi plăcută, cu valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Ieșenii nu vor avea parte de precipitații nici spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

Marți, 12 octombrie 2021, vremea va fi ceva mai închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Spre seară, vremea se va menține închisă, cu șanse ridicate de precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle moderat.

Miercuri, 13 octombrie 2021, vremea la Iași va fi închisă, temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 9 grade Celsius. Vântul va sufla în rafale, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată.

Joi, 14 octombrie 2021, de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, ieșenii vor avea parte de o vreme ușor închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 12 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Vineri, 15 octombrie 2021, vremea va fi închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 8 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ceva mai mari de precipitații, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat.

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, vremea va fi închisă, temperatura aerului fiind cuprinsă între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 8 grade Celsius. Pot apărea precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Spre seară, în Iași vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi ridicate în continuare.

Duminică, 17 octombrie 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține închisă și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată.

sursa Știrea de Iași 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Câți români încă mai au WC-ul în curte. Țara ar putea scăpa de toaletele din spatele casei în 10 ani

Toaletele din spatele casei încă sunt ”la modă” în România, cu toate că nu e un subiect...

Există smântâna de post! Rețeta cu ingrediente 100% naturale

Smântâna merge de minune la tot felul de preparate culinare, dar ce ne facem când suntem în...

Pâinea s-ar putea scumpi cu până la 15%. Avertismentul producătorilor români

Pâinea care ajunge pe mesele românilor ar putea fi mai scumpă în perioada următoare cu până la...

INS: Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent. Cum este distribuită sărăcia în țară

Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent, dublu față de țările dezvoltate din Europa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI