17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Cum va fi sărbătorită Ziua Copilului, în Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului se anunță zi plină de evenimente, distracție și surprize pentru copii în Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău. În municipiu, bucuria pentru cei mici va începe de dimineață, în jurul orei 10:00, când va avea loc concursul de desene pe asfalt, în piațeta din fața Casei de Cultură Mihail Sadoveanu.

În aceeași locație, între orele 10-12 va fi și concursul de graffiti „Copilăria văzută prin ochi de copil”. Apoi, de la ora 12:00, va fi teatru pentru cei mici susținut de actorii Teatrului Tomis din Constanța.

Voia bună va continua cu un program artistic cu mai mulți soliști. Tot dimineață, la Biblioteca Municipală Leonard Gavriliu va avea loc atelierul-concurs de desene „Zâmbet de copil”, la care s-au înscris peste 150 de copii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „ZÂMBET DE COPIL ATELIER-CONCURS DE DESENE PENTRU CLASELE III VIII 1 IUNIE 2022, începând cu ora 9.00 ORGANIZATORI: PRIMĂRIA PAŞCANI BIBLIOTECA MUNICIPALĂ "LEONARD GAVRILIU" PAŞCANI JURIUL: Prof. Mihaela Bucan-Nicola Prof. Anca Pricop Bibliograf Mihaela Cojocaru Informații suplimentare în Regulamentul concursului!!! Înscrierile se pot face până la data de 27 MAI 2022, orele 16.00, la sediul Bibliotecii (Str. GrădiniÈ›ei, Nr. 16, BI. G1B) sau prin email: bibliotecapascani@yahoo.com”

În aceeași zi, în fața Primăriei Pașcani, Clubul Impact Special și Asociația Șansa 2010 vor organiza un concert de muzică live și diferite ateliere de pictură pe față, măști, origami, jocuri sportive, teatru și altele. Activitatea lor va fi între orele 14:00 – 19:00.

Cei mici sunt așteptați de ziua lor și la subunitatea de pompieri din Pașcani, unde va fi Ziua Porților Deschise, între orele 9-16.

Cu suprize dulci, copilașii sunt așteptați și în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului de la baza scărilor mici din municipiu.

Și nu sunt singurele locații, unde sărbătoriții zilei sunt așteptați. Clinica Interdentis, de pe strada Mihail Kogălniceanu, îi invită pe copii la un eveniment umanitar, unde personalul medical va găti în aer liber bunătăți gastronomice.

În orașul Târgu Frumos, Ziua Copilului va fi sărbătorită de la ora 16:30, în fața Casei de Cultură Garabet Ibrăileanu. Administrația locală a pregătit momente artistice cu personaje din desene animate, muzică, multă distracție și dulciuri pentru sute de copii.

La Hârlău, pe terasa Restaurantului Rareșoaia, cei mici sunt așteptați de la ora 10:00. Aleșii locali au pregătit pentru ei multe surprize.

Ar putea fi o caricatură cu text care spune „ORAŞUL HÂRLĂU JUD. IAȘI CASA DE CULTURĂ HÂRLĂU Ziua Internațională a Copilului Inocență, veselie, talent artistic, poftă de joacă și multe surprize vă așteptă pe 1 lunie pe terasa Restaurantului, 0 de la ora 10:00 Școala Gimnazială Petru Rareş" 2. GrădiniÈa cu Program Normal Hârlău GrădiniÈa cu Program Prelungit- Hârlău Grădinița „Happy Stars" Hârlău Parteneri: Școala Primară „Happy Stars" Harlău, Școala Gimnazială Pârcovaci Grădinița Pârcovaci 8. Asociația culturală „Arlechin" Botoşani așteptăm!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow