13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Cum va arata ,,Palasul” de la Pascani. Primaria va fi inconjurata de un parc cu verdeata, banci si fantana arteziana

,,Palasul’ din Pascani prinde contur in jurul noului sediu al Primariei. Dupa ce in anul 2012 a fost amenajata o miniesplanada, pe platoul care duce spre statia Petrom, de cateva zile au inceput lucrarile pentru amenajarea spatiului din fata institutiei. Este vorba despre o suprafata de cateva sute de metri patrati unde urmeaza sa fie amenajata o fantana arteziana, jardinière cu flori, trotuare si alei cu pavaje si instalatii de iluminat public. Investitia este estimata la cca 12 miliarde de lei vechi bani obtinuti de la bugetul de stat. Reprezentantii Primariei sustin ca pentru fantana arteziana vor fi cheltuiti 1,3 miliarde de lei vechi la care se adauga inca 440.000 de lei pentru racorduri si instalatiile de apa si iluminat.
In urmatoarea etapa va fi amenajat platoul verde de la intrarea secundara a Primariei precum si terasa din spate. Acolo vor fi montate banci si stalpi de iluminat si vor fi amenajate alei pietonale, zona respectiva urmand sa arate ca un parc.
Mentionam ca pentru finalizarea lucrarilor de sistematizare a imprejurimilor sediului Primariei Pascani precum si pentru achizitionarea echipamentelor de sonorizare, de scena si pentru aerisire din sala de spectacole a fost suplimentat bugetul initial cu suma de 30 de miliarde de lei vechi prin votul Consiliului Local. Banii vor fi alocati in trase de la bugetul de stat in urma unui angajament semnat la inceperea lucrarilor.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI