25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Cum va arata ,,Palasul” de la Pascani. Primaria va fi inconjurata de un parc cu verdeata, banci si fantana arteziana

,,Palasul’ din Pascani prinde contur in jurul noului sediu al Primariei. Dupa ce in anul 2012 a fost amenajata o miniesplanada, pe platoul care duce spre statia Petrom, de cateva zile au inceput lucrarile pentru amenajarea spatiului din fata institutiei. Este vorba despre o suprafata de cateva sute de metri patrati unde urmeaza sa fie amenajata o fantana arteziana, jardinière cu flori, trotuare si alei cu pavaje si instalatii de iluminat public. Investitia este estimata la cca 12 miliarde de lei vechi bani obtinuti de la bugetul de stat. Reprezentantii Primariei sustin ca pentru fantana arteziana vor fi cheltuiti 1,3 miliarde de lei vechi la care se adauga inca 440.000 de lei pentru racorduri si instalatiile de apa si iluminat.
In urmatoarea etapa va fi amenajat platoul verde de la intrarea secundara a Primariei precum si terasa din spate. Acolo vor fi montate banci si stalpi de iluminat si vor fi amenajate alei pietonale, zona respectiva urmand sa arate ca un parc.
Mentionam ca pentru finalizarea lucrarilor de sistematizare a imprejurimilor sediului Primariei Pascani precum si pentru achizitionarea echipamentelor de sonorizare, de scena si pentru aerisire din sala de spectacole a fost suplimentat bugetul initial cu suma de 30 de miliarde de lei vechi prin votul Consiliului Local. Banii vor fi alocati in trase de la bugetul de stat in urma unui angajament semnat la inceperea lucrarilor.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow