25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Cum va arăta Centrul de plasament din Pașcani, după reabilitare. Astazi a avut loc o prezentarea proiectului

Informare publica privind cel de-al treilea proiect din cadrul Planului de Dezvoltare al Zonei Vale Pascani. Evenimentul a fost organziat astazi, 26 noiembrie in sala de conferinte a Primariei, la discutii fiind prezenti ziaristi, reprezentanti ai administratiei locale si judetene precum si beneficiarului direct, Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi.

intalnire centru 1

Este vorba despre proiectul de reabilitare, modernizare si dotare a Centrului de Plasament din Pascani aflat in proprietatea Consiliului Judetean Iasi. Lucrarile au inceput acum doua luni, termenul de executie fiind de 33 de luni, pana in anul 2016, dar constructorii spun ca vor termina lucrarile in maxim un an.

intalnire centru 2

Pentru realizarea investitiei atat copiii institutionalizati cat si personalul de specialitate au fost transferati la alte centre special din Pascani.

Cand se vor intoarce vor gasi salile de curs si dormitoarele total schimbate si mobilate. De asemenea, in mansard cladirii ar urma sa fie amenajat un loc de recreere pentru copii.

intalnire centru 3

Mentionam ca valoarea proiectului este de cca 2,8 milioane de lei, 2 mil din fonduri europene, iar restul cheltuieli neeligibile suportate din bugetul local si TVA.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow