17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Cum te îmbraci pentru un festival în 2022? (P)

Fie că ești o fană înrăită, gata să absorbi vibrațiile trupei tale preferate sau ale unui artist nou, fiecare persoană care merge la un festival se îmbracă pentru a impresiona. De la ținutele celor mai mari cântăreți, până la staff și toată lumea între, există foarte multă varietate în legătură cu ce poartă lumea la festivaluri. Când vine vorba de alegerea ținutei perfecte pentru un festival, este important să urmezi anumite criterii. Acest lucru nu numai că te ajută să te simți confortabil și protejată de soare în timpul zilelor lungi de dans, dar te ajută să arăți mai bine ca niciodată.

Iată cum să te îmbraci pentru un festival în 2022:

Pantaloni scurți și sandale

Pantalonii scurți și costumele de baie sunt elementul de bază al oricărei ținute de festival, permițându-ți să scoți în evidență picioarele tonifiate, fără să te simți conștientă de stomacul tău. Dacă te gândești să porți un costum de baie, stai departe de modelele care ar fi prea aglomerate sau strălucitoare pe marea de culori și modele la un festival. În schimb, combină un sutien simplu cu o pereche de pantaloni scurți sau blugi din denim de culoare închisă. Alternativ, poți alege o fustă mai închisă la culoare cu o pereche de sandale pentru o estetică mai sofisticată, dar confortabilă. Fustele, rochiile maxi și pantalonii scurți sunt toate perfecte pentru festivaluri și le poți purta lejer cu perechea ta de sandale favorită.

Tricou și blugi

Cele mai bune articole de purtat la un festival sunt și cele mai simple: un tricou și o pereche de blugi. Nu doar că nu o să trebuiască să stai foarte mult timp să te gândești la o ținută, dar vei fi și comodă și vei putea eleva outfitul prin bijuteriile, încălțămintea și geanta pe care le porți. Totodată, dacă vremea este deosebit de caldă, poate vrei să porți un maiou cu o jachetă lejeră. De asemenea, este o idee bună să-ți ții telefonul încărcat și portofelul aproape, într-un buzunar sau poșetă, doar în cazul în care te întâlnești cu o coadă lungă la intrare sau la furgonetele cu mâncare și băuturi.

Rochii și îmbrăcăminte exterioară

Rochiile și jachetele sunt minunate pentru a te îmbrăca și pentru a avea cu adevărat un impact atunci când participi la un festival. Dacă festivalul se desfășoară într-un cadru deosebit de frumos, este o idee bună să porți o rochie pentru a profita cu adevărat de acesta în timp ce te afli acolo și să faci câteva poze. În același timp, adu cu tine o jachetă largă, respirabilă sau un cardigan ușor pentru a te menține confortabilă și protejată de soare. De asemenea, este o idee bună să aduci cu tine o pereche de pantofi comozi, cum ar fi sandalele sau o pereche de adidași, pe care să le porți. În funcție de ce vrei să porți la festival, găsești aici încălțăminte pentru femei de la Kalapod.net, perfectă pentru orice ținută.

Când participi la un festival de muzică, este important să îți amintești că mediul este foarte diferit de stilul de viață obișnuit de zi cu zi. A fi conștientă de regulile menționate mai sus te poate ajuta să navighezi mai bine în mediul festivalului, rămânând în același timp sigură, confortabilă și elegantă.

Sursă foto: unsplash.comUrmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow