17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Cum se va desfășura, mai exact, interviul față-n față, în care recenzorii vor cere informații, începând de mâine, celor ce nu s-au autorecenzat

Vineri s-a încheiat etapa autorecenzării, iar mâine va începe etapa interviului față în față, în care recenzorii îi vor vizita pe toți cei care nu au completat online chestionarele de recensământ. Această etapă e programată să se încheie pe 17 iulie și, spre deosebire de etapa autorecenzării, în etapa interviurilor, cei ce nu vor furniza informațiile cerute de recenzori vor risca amenzi de până la 3.000 de lei.

Interviul față în față este, de fapt, metoda de colectare a datelor statistice de către un operator statistic, în cazul recensământului, de către un recenzor, pe baza unui interviu purtat direct cu persoana intervievată, prin care recenzorul adresează întrebările incluse în formularul statistic și înscrie în spațiile special destinate răspunsurile pe care le-a dat persoana intervievată, respectiv recenzată.

E de subliniat faptul că recenzorii îi vor vizita doar pe cei ce NU au parcurs etapa autorecenzării. În cazul în care, într-o gospodărie, doar o persoană nu s-a autorecenzat, interviul va fi susținut doar de aceasta, ceilalți nemaifiind nevoiți să mai stea de vorbă cu recenzorul.

citește amănunte pe avocatnet 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow