More

  Cum se circula in zona Pascani: drumuri blocate in Harmanesti si Mircesti

  Array

  Atentie soferi! In aceasta dimineata sunt doua blocaje pe drumurile judetene. Astazi, 10 decembrie 2012, drumul judetean 208-1C care trece prin comuna Harmanesti este blocat din cauza unui tir ramas in nameti si a unui utilaj de deszapazire care a derapat si a iesit din decor. Pana la sosirea unui nou echipaj de dezapezire drumul va ramane blocat.
  Probleme sunt si intre comuna Mircesti si Drumul National 2. De la primele ore ale diminetii in zona s-a format un blocaj din cauza tirurilor care nu sunt echipate corespunzator in ceea ce privesc conditiile de iarna si au ramas impotmolite in zapada.
  Posibile blocaje se pot face insa pe traseul Pascani-Siretel-Sticlaria, unde pe a mentine situatia sub control sunt trimise circa 8 utilaje de deszapazire. Pe celelalte drumuri judetene se circula insa in conditii optime de iarna, un numar de 16 utilaje de deszapezire se ocupa de curatarea traseelor.

  Vesti bune insa pe drumurile nationale. Pana in prezent nici un drum national din judetul Iasi nu este blocat, stratul de zapada de pe carosabil nu depaseste 2 cm, insa ninge in continuare iar vantul sufla cu putere pe drumul national 28 Roman – Targu-Frumos, pe 28 A Pascani – Targu-Frumos, pe 28 B Harlau si pana la limita cu judetul Botosani. Temperaturile sunt in continuare acceptabile cuprinse intre -1 si -3 grade Celsius, 13 utilaje de deszapezire lucreaza pe drumuri iar pana acum nu au fost accidente rutiere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav în apropiere de comuna Mircești

  Accident rutier grav luni seara, in jurul orei 19:00, la limita judetului Iasi cu Neamt, in apropiere de comuna Mircesti, pe drumul judetean 208....

  Bogdan Cojocaru, candidat pentru Camera Deputaților: PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. (P)

  PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. Iar de fiecare dată când a fost la guvernare, agricultura a fost...

  Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

  Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI