29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Cum se circula, astazi, pe drumurile din judet

credius.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
answear.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro

Ultimele știri

În această dimineaţă s-a intervenit pe drumurile judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică din judet, cu un număr de 14 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, şi s-a imprastiat material antiderapant (nisip şi sare) avand in vedere ca s-a format un strat subtire de gheata.

În acest moment toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.
„Consiliul Judeţean Iaşi este pregătit să asigure şi în perioada următoare, circulaţia în condiţii normale pe drumurile judeţene”, a anunţat preşedintele interimar Victorel Lupu.

Utilajele pregătite pentru interventie
40 de utilaje sunt pregătite să intervină în situaţia de deszăpezire, mai exact 17 camioane cu sărăriţă, 11 autogredere, 6 freze de zăpadă şi 6 încărcătoare frontale, din care 35 în aşteptare (tot timpul la dispoziţia Direcţiei de Admnistrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi) şi 5 la cerere (pentru situaţii de urgenţă). Principalele baze de deszăpezire sunt la Iaşi şi Târgu Frumos, la acestea adăugându-se cea de la Paşcani, precum şi cele trei baze de suport de la Ţibăneşti, Vlădeni şi Răducăneni.

Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon
0232 255 961.

Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

Sursa: CJ Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI