12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Cum se anunță vremea miercuri, 12 iulie

Miercuri (12 iulie) În regiunile vestice, nordice şi centrale, valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, dar în sud şi sud-est vremea se va menţine local canicularã, iar disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, mai ridicate în Lunca Dunãrii, pânã în jurul a 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

În jumãtatea de nord a ţãrii şi în zonele de deal şi de munte, cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi seara, vor fi averse, frecvente descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie.

Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi însemnate şi se va semnala grindinã.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, cel mai probabil în sud-vest.

Pentru ziua de miercuri, specialiștii anunță în  județul Iași, 30 de grade Celsius ca maximă a zilei însă nu vor lipsi furtunile sporadice cu fulgere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow