More

  Cum se anunță vremea miercuri, 12 iulie

  Array

  Miercuri (12 iulie) În regiunile vestice, nordice şi centrale, valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, dar în sud şi sud-est vremea se va menţine local canicularã, iar disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 34 de grade, mai ridicate în Lunca Dunãrii, pânã în jurul a 37 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

  În jumãtatea de nord a ţãrii şi în zonele de deal şi de munte, cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi seara, vor fi averse, frecvente descãrcãri electrice şi intensificãri ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie.

  Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi însemnate şi se va semnala grindinã.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat, cel mai probabil în sud-vest.

  Pentru ziua de miercuri, specialiștii anunță în  județul Iași, 30 de grade Celsius ca maximă a zilei însă nu vor lipsi furtunile sporadice cu fulgere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet