23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

“Cum sa uiti o femeie”- dezbateri la Colegiul “Unirea” Pascani

Din seria cărtilor care ni se vor “lipi” de suflet, astăzi, 19 februarie 2016, în cadrul clubului de lectură de la Colegiul “Unirea”, am ales o carte structurată simplu: jumătate de dragoste, jumătate despre dragoste. Astfel s-ar putea descrie, pe scurt, noul roman al lui Dan Lungu, Cum sa uiți o femeie, care este, în același timp, o lucrare despre dizolvarea mizantropiei și recucerirea inocenței, despre toleranță, despre cum se poate vorbi despre Dumnezeu în ziua de astăzi.
Elevii noștri s-au arătat încântati de discuțiile ce s-au purtat pe marginea romanului, și-au expus părerile, iar întâlnirea a fost, și de data aceasta, relaxantă și placută, ca între prieteni buni, alături de o ceașca de ceai cu fursecuri.

Organizatorii activității au fost membrii Catedrei de limba si literature româna din cadrul colegiului, având drept partener biblioteca școlii, alături de doamna bibliotecar Doinița Pletea, iar moderatorul activității a fost domnișoara profesor Elena Raicu, se arata intr-un comunicat de presa.

Alte articole