28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Cum să-ți programezi contul de Facebook să fie șters automat după ce mori

Contul de Facebook al unei persoane care a decedat poate fi păstrat, după o cerere depusă de o persoană verificată. Cu toate acestea, Facebook îți oferă, de asemenea, o opțiune de a șterge automat contul Facebook după ce va fi notificat despre decesul tău.

Un prieten sau un membru al familiei poate iniția această cerere. Mai mult, poți să faci și o solicitare specială pentru contul unei persoane decedate sau inapte din punct de vedere medical. Ia de seamă că este necesară o dovadă a decesului.

Acea persoană poate selecta Legacy Contacts pentru contul său de Facebook. Persoana de contact „moștenitoare” a contului poate face operațiuni de bază apoi, cum ar fi scrierea unei postări fixe, răspunsul la cererile de prietenie și actualizarea imaginii de profil și a fotografiei de copertă.

Cu toate acestea, aceștia nu se pot conecta la contul in memoriam, nu pot modifica alte informații și nu pot citi chat-uri cu alți prieteni. Dacă nu există un Legacy Contact atașat la un cont, nimeni nu va putea face modificări.

Cum să-ți ștergi automat contul de Facebook după moartea ta?
Acum, dacă nu vrei să-ți păstrezi contul Facebook după moartea ta, acesta se poate șterge automat după ce ai murit. Iată pașii pentru a face acest lucru:

Conectează-te la contul tău de Facebook
Dă clicl pe săgeată de jos din colțul din dreapta sus
Dă click pe Settings & Privacy din meniu. Apoi, dă click pe Settings
Dă click pe General, în partea stângă
Dă click pe Memorialization Settings
Dă click pe Request that your account be deleted after you pass away
Dă click pe Delete After Death

 

CONTINUARE PE PLAYTECH.RO

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow