More

  Cum sa te feresti de hoti. Campanie de prevenire a furturilor, la Pascani

  Array

  Politistii pascaneni au inceput de zilele trecute o campanie de prevenire a furturilor. In lunile de vara se vor imparti pliante si se vor lipi afise la asociatiile de proprietari si in centrele comerciale. De asemenea, oamenii legii vor vorbi cu pascanenii pe strada, pentru a preveni infractiunile.

  Politia Romana a lansat de curand campania „Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi”, care se desfasoara de la sfarsitul lunii mai si pana in septembrie. Actiunile vor fi grupate pe trei directii: prevenirea furturilor din locuinte, din autoturisme si de vehicule.
  Astfel politistii pascaneni vor imparti pliante oamenilor pe strada si vor lipi afise cu sfaturi pentru evitarea acestor situatii.

  De asemenea, pentru promovarea mesajelor preventive, va fi mediatizat un spot video realizat de o trupă umoristică, iar 18 imagini reprezentative, vor fi distribuite prin reţelele de socializare.
  Totodată, în vederea diseminării mesajelor destinate prevenirii, se vor organiza întâlniri cu grupuri ţintă: asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi comerciale.

  Mentionam ca infracţiunile de tâlhărie reprezintă 0,7% din totalul infracţiunilor sesizate şi, în anul 2013, au înregistrat o scădere importantă de 23,9%, pentru prima dată în ultimii 3 ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI