22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Cum să salvăm o viață, lecții de prim ajutor la Centrul de studii Pașcani

vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
credius.ro

Ultimele știri

Un grup de elevii au avut parte de o lecţie deosebită despre tehnicile de prim ajutor în cadrul unei vizite la Centrul de studii “Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Paşcani. Cei 20 de adolescenți de la clasele XI – XII de la Liceul Tehnologic din Tătăruși au aflat cum pot ajuta un coleg care s-a lovit sau cum să dea o mână de ajutor dacă sunt implicaţi într-un accident.

Timp de o ora elevii au învăţat cum pot verifica pulsul unei persoane şi cum o pot ajuta până la sosirea unui echipaj medical.

Adolescenţii spun că a fost o activitate interesantă şi folositoare. Mai mult decât atât, unii sunt convinşi că vor să urmeze o carieră în domeniu.

Reamintim că o activitate similară a avut loc şi ieri la substaţia de Ambulanţă Paşcani, unde timp de câteva ore elevii de la Colegiul Naţional “M. Sadoveanu” au învăţat tehnici de prim ajutor de la medicul Petronela Luca.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI