-0.8 C
Paşcani
duminică, decembrie 3, 2023

Cum să reziști în izolare. Sfaturi de la un regizor rus, care a stat 2 ani în arest la domiciliu

Regizorul rus de teatru şi film Kirill Semyonovich Serebrennikov care a stat aproape 20 de luni în arest la domiciliu (2017-2019), a făcut vineri zece recomandări pentru a suporta mai bine izolarea, relatează EFE.

“Să trăieşti izolat într-o casă sau într-un apartament, singur sau cu familia, nu este un blestem divin şi nici o pedeapsă. De fapt, este momentul adevărului”, a declarat el ziarului digital Meduza, informează Agerpres.

Serebrennikov, care nu a avut voie să plece din casă între august 2017 şi aprilie 2019, se consideră “un specialist în izolare” şi a scris mai multe piese şi scenarii în această perioadă a vieţii sale.

“Dacă, având în vedere situaţia, eşti capabil că extragi doar lucruri pozitive, izolarea şi singurătatea nu vor fi inutile. Acceptă ceea ce ţi-a fost hărăzit ca pe un dar al destinului”, a insistat el avansând primul sfat.

Al doilea sfat este de a şterge din vocabular cuvintele “carantină” şi “izolare” şi să te pregăteşti psihic pentru a începe de la zero, să dai un “restart” vieţii tale.

Continuarea pe Stirile PRO TV

Alte articole