More

  Cum să îți asiguri casa și buzunarele pe timpul vacanței – VIDEO

  Array

  Campanie in randul populatiei pentru prevenirea furturilor in perioada concediilor de odihna. Politistii i-au sfatuit pe pascaneni cum sa se fereasca de hoti si sa isi asigure locuintele. Atentionarile de pana acum au dus la scaderea cazurilor de furturi in ultimele luni, iar cetatenii sunt mai vigilenti.

  Campaniile de informare cu recomandari de prevenire sunt din ce in ce mai dese la Pascani. Agentii de la Politia de Proximitate au mers si astazi prin oras unde au vorbit cu oamenii si au impartit pliante cu cele mai importante sfaturi sa nu cada victima hotilor.

  politie proximitate

  Si doamna Doina a primit pliantul cu informatii utile despre cum sa se comporte in cazul in care vede sau este implicata intr-un furt.

  Actiunea de astazi face parte dintr-un program national si se desfasoara in fiecare localitate din tara.

  Cetatenii trebuie sa stie ca in imobile si spatii comune trebuie sa asigure un iluminat corespunzator, sa nu permita persoanelor necunosscute accesul in scara.
  In locurile publice, trebuie sa evite deplasarile prin zone mai putin circulate, sa evite consumul de alcool si sa aiba cat mai putini bani asupra lor.
  Pentru a preveni furturile de si din autoturisme, propretarii trebuie sa nu lase la vedere bunuri de valoare.
  Iar pentru locuinte, politistii recomanda montarea unui interfon la usa de acces in scara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI