More

  Cum să îți asiguri casa și buzunarele pe timpul vacanței – VIDEO

  Array

  Campanie in randul populatiei pentru prevenirea furturilor in perioada concediilor de odihna. Politistii i-au sfatuit pe pascaneni cum sa se fereasca de hoti si sa isi asigure locuintele. Atentionarile de pana acum au dus la scaderea cazurilor de furturi in ultimele luni, iar cetatenii sunt mai vigilenti.

  Campaniile de informare cu recomandari de prevenire sunt din ce in ce mai dese la Pascani. Agentii de la Politia de Proximitate au mers si astazi prin oras unde au vorbit cu oamenii si au impartit pliante cu cele mai importante sfaturi sa nu cada victima hotilor.

  politie proximitate

  Si doamna Doina a primit pliantul cu informatii utile despre cum sa se comporte in cazul in care vede sau este implicata intr-un furt.

  Actiunea de astazi face parte dintr-un program national si se desfasoara in fiecare localitate din tara.

  Cetatenii trebuie sa stie ca in imobile si spatii comune trebuie sa asigure un iluminat corespunzator, sa nu permita persoanelor necunosscute accesul in scara.
  In locurile publice, trebuie sa evite deplasarile prin zone mai putin circulate, sa evite consumul de alcool si sa aiba cat mai putini bani asupra lor.
  Pentru a preveni furturile de si din autoturisme, propretarii trebuie sa nu lase la vedere bunuri de valoare.
  Iar pentru locuinte, politistii recomanda montarea unui interfon la usa de acces in scara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet