22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Cum s-a petrecut accidentul rutier de la Târgu Frumos – VIDEO

Accident surprins pe camerele video

Accidentul rutier de la Târgu Frumos a fost surprins pe o cameră de bord amplasată pe o mașină ce merge din sensul opus. Din imagini se poate observa cum șoferul care a provocat accidentul a intrat în plin în mașina din fața lui. Victima a rămas încarcerată, iar la fața locului au ajuns ambulanțierii și pompierii. Polițiștii cercetează cazul. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Acesta a fost impactul între cele două mașini. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unei mașini ce se afla în tranzit și făcute publice pe grupurile de pe rețelele de socializare. Comentariile nu au întârziat să apară la postare. Unii spun că șoferul care a provocat accidentul se uita în telefonul mobil, alții că avea viteză, iar alții că nu s-a încadrat în depășire.

Șoferul, în vârstă de 20 ani, care a provocat accidentul a rămas încarcerat însă este în afara oricărui pericol. A fost transportat la spital pentru investigații medicale. Polițitii fac cercertări.

Accidentul rutier a avut loc la intrarea în Târgu Frumos, marți, 14 noiembrie, în jurul orei 14.40. În cauză s-a întocmit dosar pensal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow