22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Cum poți să scapi de datoriile moștenite de la părinți

Un barbat din Topile traieste un cosmar de cateva luni. Printr-o mostenire, el a preluat datoriile imense ale mamei lui care a murit de cativa ani. Femeia nu a mai platit taxele si impozitele pe casa si teren de mai bine de 30 ani. Fiul este disperat, mai ales pentru ca singurul venit este ajutorul social.

dumitrascu ion

Ion Dumitrascu a primit de curand mostenire de la parinti o locuinta si mai multe terenuri. Bucuria a fost spulberata dupa ce a primit si o notificare, prin care a fost anuntat ca are de platit datorii de peste 3.000 lei. Mama lui, care a locuit in suburbia Gastesti nu si-a mai platit impozitele pe bunuri din 1970, iar barbatul in varsta de 44 ani a preluat toate datoriile.

Pentru ca traieste doar din ajutorul social, suma respectiva este o avere pentru el. Are de crescut trei copii care sunt la scoala.
De asemenea, el traieste cu frica ca ar putea ramane fara un acoperis deasupra capului daca nu plateste datoriile.

Astazi el a venit in audiente cu speranta de a gasi o solutie pentru rezolvarea problemei. Edilul muncipiului, Dumitru Pantazi, a precizat ca ar putea sa plateasca doar 1.200 lei din suma datorata. Numai daca, un proiect de hotarare privind scutirea penalitatilor la taxe si impozite va fi aprobat de consilierii locali.
Mentionam ca potrivit proiectului de hotarare ce va fi supus spre aprobare Consiliului Local, pascanenii care isi vor achita debitele la taxele si impozitele locale pana la 31 decembrie 2014, ar putea fi scutiti de majorari si penalitati.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow