More

  Cum poți ARDE 2000 de calorii într-o zi

  Array

  Pare greu de crezut, nu-i aşa? Mai ales când ştii cât de greu reuşim să dăm jos kilogramele încăpăţânate, grăsimea de pe abdomen sau celulita de pe fund. Însă, deși pare incredibil, nu este imposibil!

  Există numeroase activităţi pe care le poţi face zi de zi şi care te vor ajuta să arzi cel puţin 2000 de calorii! Iată-le, pe scurt:

  Ciclismul

  O oră de pedalat intens arde până la 850 de calorii.

  Alergatul pe bandă

  Poţi să dai jos 600 de calorii într-o oră şi să îţi tonifiezi picioarele în acelaşi timp!

  Săritul cu coarda

  O oră de sărituri cu coarda te va ajuta să arzi aproximativ 800 de calorii. Totuşi, intensitatea săriturilor este ceea ce contează cel mai mult. Dacă eşti începătoare, începe cu serii de 20 de minute.

  Înotul

  Scufundă-te în apele albastre ale oceanului… sau într-o piscină! Într-o oră de înot, vei reuşi să arzi cel puţin 700 de calorii.

  Joggingul

  Poţi să dai jos 600 de calorii într-o oră de alergare sau chiar mai mult dacă măreşti viteza!

  Combină oricare dintre aceste activităţi în fiecare zi şi vei arde cel puţin 2000 de calorii în 24h. Vara e după colţ! Ce mai aştepţi?

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet