More

  Cum o să fie vremea joi, 13 iulie

  Array

  Joi (13 iulie) Valorile termice diurne vor fi mai scãzute decât cele din intervalul precedent, în cea mai mare parte a ţãrii. Cu toate acestea, în sud şi în sud-est, vremea va fi cãlduroasã şi, local, disconfort termic. Cerul va prezenta înnorãri, temporar accentuate şi mai ales dupã-amiaza, seara şi la începutul nopţii, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, trecãtor cu aspect de vijelie.

  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, uşor mai scãzute în depresiuni, dar şi mai ridicate în Lunca Dunãrii.

  Pentru județul Iași, specialiștii anunță în ziua de joi minime de 18 grade Celsius la primele ore ale dimineții și cu 27 la amiază când este anunțată și ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet