3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 9, 2021

Cum începe noul an școlar la Liceul Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani

Fosta scoala 5, actualul Liceu Tehnologic Economic Nicolae Iorga din municipiul Pascani isi deschide portile, de pe 13 septembrie, pentru circa 850 de elevi de la clasa pregatitoare si pana la liceu. Este singura unitate de invatamant din oras cu alternativa educationala step by step, adica program prelungit pentru clasele primare, incepand de la pregatitoare.

In acest an scolar, vor fi 11 clase primare, 10 de gimnaziu si tot atatea la liceu si scoala profesionala. Desi institutia era cunoscuta pentru specializarea „Turism si alimentatie”, in acest an, nu s-a format nici o clasa la acest profil.

In contextul pandemic actual, este important de stiut care sunt regulile in scoala si daca exista un cadru medical pentru triaj si eventualele probleme ce ar putea sa apara. La „Iorga”, timp de doua zile pe saptamana vine o asistenta medicala.

Debutul anului scolar 2021-2022 se va face de catre aceeasi conducere, profesorii, Gheorghe Spiridon – director, iar adjunct, Angelica Blagoci. Festivitatea de deschidere va avea loc pe 13 septembrie, de la ora 10, in curtea scolii.

Reportajul cu toate informatiile necesare atat elevilor, cat si parintilor, poate fi vazut pe BIT TV, pe canalul de Youtube si site-ul cu acelasi nume.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO/VIDEO – O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu devastator la Cristești. Casa a ars ca o torță

Tragedie noaptea trecuta in jurul orei 1:00, in localitatea Cristesti. O femeie in varsta de 60 de...

Tradiția continuă la Tătăruși. Daruri de Crăciun pentru copii

Peste 500 de copii din scolile din comuna Tatarusi vor primi si in acest an daruri in...

Autostrada A8 retrogradată pe lista de priorități. Politicienii din județ și asociațiile civile fac front comun investiție

Politicienii din judetul Iasi dar si organizatiile nonprofit fac front comun pentru ca autostrada Unirii – A8,...

VIDEO | Măsuri de relaxare de sărbători. Petreceri în localuri, fără mască pe stradă, mai mulți spectatori în săli

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, noile relaxări pentru perioada sărbătorilor de iarna. Cele mai importante...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI