19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Cum FURĂ românii gaze. Cele mai folosite metode pentru a fenta contoarele

Românii se dovedesc extrem de inventivi atunci când vine vorba de fentarea contoarelor pentru a primi o factură mai mică la gaze. Metodele folosite de cei care fură gaze naturale sunt diverse şi originale, începând cu „pompa de umflat” şi „camera de biciclet㔺i terminând cu „găleata de apă”.

Cei care fură gazesunt fie oameni cu bani, cu case mari, care nu beneficiază de ajutoare de căldură şi care apelează la tot felul de şiretlicuri pentru facturi mai mici, fie consumatori mai săraci, care nu au plătit la timp facturile de gaze şi care au rămas fără contor.

„Am mai auzit cazuri – nu am văzut – că unii proprietari, în general oameni cu bani, care au chiar case mari şi la care factura de gaze este una mare, înţeapă contorul prin anumite metode, până blochează sistemul de înregistrare al contorului. Dar şmecheria tot va fi descoperită, întrucât ăştia de la gaze fac controale anual. Se ia contorul, se duce la verificat şi tot se descoperă măgăria. Oamenii mai săraci se mulţumesc cu ajutorul de căldură” a spus pentru RTV.NET un instalator.

Continuare pe RTV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow